Gratis verzending boven de € 50,00 in Nederland | Ik heb een 'Kortingsbon' | info@uniqua.nl | vóór 13.00 besteld, vandaag verstuurd.

Betaalmethoden

Bij uniqua.nl kun je jouw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij je de keuze uit verschillende betaalmethoden.

Betalingen gaan via onze partner Stichting Mollie Payments.

Met iDEAL kun je jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Je hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar je kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die je ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact, KBC/CBC of Belfius Direct Net. Met Bancontact, KBC/CBC of Belfius Direct Net kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kun je direct gebruik maken van Bancontact, KBC/CBC of Belfius Direct Net, zonder dat je daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact, KBC/CBC of Belfius Direct Net zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen wel extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact, KBC/CBC of Belfius Direct Net. Deze zijn zichtbaar tijdens het afrekenen en zijn afhankelijk van het bedrag van je bestelling.

Deze betaaldienst is speciaal voor onze Duitse klanten. Met Sofort kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Met een Duitse betaalkaart kun je direct gebruik maken van Sofort, zonder dat je daarvoor een account hoeft aan te maken. Sofort is geschikt voor alle grote Duitse banken. Wij brengen wel extra kosten in rekening voor betalingen via Sofort. Deze zijn zichtbaar tijdens het afrekenen en zijn afhankelijk van het bedrag van je bestelling.

Als je kiest voor een Bankoverboeking, krijg je na het plaatsen van je bestelling een e-mail van onze partner Stichting Mollie Payments. Volg de instructies op de mail om de betaling af te ronden. Een bankoverboeking is geschikt voor zowel banken in Nederland als banken in België en Duitsland.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.