Gratis verzending boven de € 50,00 in Nederland | Ik heb een 'Kortingsbon' | info@uniqua.nl | vóór 13.00 besteld, vandaag verstuurd.

Verloop van je retour

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij je retourzending ontvangen hebben. Wanneer wij deze precies ontvangen, is afhankelijk van de post. Na ontvangst van je retourzending beoordelen wij deze en voeren wij de door je gewenste oplossing uit die je hebt aangegeven op het herroepingsformulier.

Ruilen

Indien een vervangend product duurder is dan het geretourneerde product, ontvang je van ons bij ontvangst van jouw retourzending een e-mail met een verzoek tot bijbetaling. Wanneer het product goedkoper is, wordt het verschil bij ontvangst van je retourzending teruggestort op de rekening waarmee je heb betaald. Je alternatieve product wordt zo snel mogelijk verzonden.

Geld terug

Wanneer de bestelling in goede staat is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen twee tot vijf werkdagen op je bankrekening teruggestort. Bij een creditcardoverschrijving staat het bedrag aan het begin, midden of einde van de maand op je afschrift.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.